Testo 175-T1 Sıcaklık Kayıt Cihazı

8.220,00 TL
Marka
Fiyat
6.850,00 TL + KDV
* 801,45 TL den başlayan taksitlerle!!
Adet
Stok için tel açınız

Açıklama

testo 175 T1 soğuk oda ve dondurucularda uzun süreli sıcaklık izlemede kullanılan kompakt bir veri kayıt cihazıdır. Aynı zamanda gıda taşımacılığında kullanılan araçların sıcaklık raporlaması için de profesyonel destek sağlar.
1 milyonu aşkın veri hafızası ve uzun ömürlü pili sayesinde geniş zaman aralıklarındaki verileri okumak mümkündür.
Gıda sektöründeki uygullamalar için tasarlanmış diğer tüm Testo dataloggerlar gibi DIN EN 12830'a göre HACCP normalarına uygunluğu test edilmiştir.

Teslimat kapsamı

testo 175 T1 datalogger; dahili sensör (NTC), duvar montaj aparatı, kilit, batarya ve kalibrasyon protokolü ile birlikte. Dikkat: dataloggerı programlamak için, teslimat kapsamında bulunmayan, ancak gerektiğinde sipariş verebileceğiniz bir USB kablosuna ihtiyacınız vardır. Ölçüm verileri ayrıca USB kablosu veya bir SD kart ile PC'ye aktarılabilir (seçenek olarak mevcuttur).

Teknik bilgi

Sıcaklık - NTC

Ölçüm aralığı

-35 … +55 °C

Doğruluk

±0,5 °C (-35 … +55 °C) ±1 Digit

Çözünürlük

0,1 °C

 

Genel teknik bilgi

Ağırlık

130 g

Boyutlar

89 x 53 x 27 mm

Çalışma sıcaklığı

-35 … +55 °C

Ürün-/gövde malzemesi

plastik

Koruma sınıfı

IP65

Kanallar

1 dahili

Ürün rengi

beyaz

Standartlar

EU-yönergesi 2014/30/EU; DIN EN 12830; 2011/65/EU

Ölçüm sıklığı

10 sn - 24 sa

Batarya tipi

3 x AAA mikro pil (AIMn ya da Energizer)

Batarya ömrü

3 yıl (15 dakikalık ölçüm aralıkları, +25 °C)

Arayüz

mini usb, SD kart yuvası

Hafıza

1.000.000 ölçüm değerleri

Saklama sıcaklığı

-35 … +55 °C

 

 

Uygulamalar

Soğuk hava depolarında sıcaklığın izlenmesi ve dokümantasyonu

Birçok gıda maddesi ya da ilaç belli bir sıcaklık aralığında saklanmalıdır. Bu tesisler, belki soğuk depolama odası, belki de özel soğuk hava deposu olabilir. Gıda üretimi ve ilaç endüstrilerinde kalite yönetiminde uygulanan sıkı kurallar gereği bu tarz soğutmalı tesislerde sıcaklığın belgelenmiş olması gerekir.

Bir soğuk hava deposunda sıcaklıktaki herhangi bir dalgalanmanın tespit edilmesi ve uygun eyleme geçilebilmesi için, dataloggerlar genellikle 'Kritik Kontrol Noktalarına' (CCPs) yerleştirilir. Bir depo içinde, kapılar ve geçişler kritik yerler olan diğer sıcaklık bölgeleridir.

testo-175-t1

Dondurulmuş gıda depolama alanlarında sıcaklık izleme

Dondurulmuş gıdaların saklanması gereken birçok tesis vardır. Kasaplar gibi bireysel dondurucu odalara sahip küçük gıda üreticilerinden , restoranlara ve süpermarketlere, gıda işleme endüstrisindeki dondurucu odalara, soğuk hava depolarına kadar bu tesisler çeşitlilik göstermektedir. Tüm bu tesislerde sıcaklık düzenli olarak belgelenmelidir. Gıda sektöründe, sıcaklık kayıt cihazlarında EN 12830’a uygun olanların kullanılması gereklidir.

Dataloggerlar bu gibi depolarda çoğunlukla hava sıcaklığını ölçmek için kullanılır. Ölçüm cihazı, soğuk oda içinde kapılar ya da soğutma üniteleri gibi uygun olan kritik noktaya yerleştirilir ve belli aralıklarda (genellikle: her 15 dakikada) kayıt alması sağlanır.

Testo Comsoft yazılımı yardımı ile kaydedilen veriler, analiz edilebilir ve saklanabilir.

testo-175-t1

Saklama sıcaklığının izlenmesi ve dokümantasyonu

Depolama sıcaklığının uygun şekilde takip edilmesi, gıda ya da ilaç sektörlerinde pek çok ürün için, kalite kontrol sürecinde önemli bir ön koşuldur.

Dataloggerlar genellikle bu amaçla kullanılırlar. Veri kaydediciler otomatik olarak ortam sıcaklığını izler ve belgeler, böylece ürünlerin doğru şekilde muhafaza edildiğini doğrulamaya önemli ölçüde katkı sağlar.

Limit değerlerin aşımının ekranda doğrudan görünümü, sıcaklık dalgalanmalarına hızlı yanıt verebilmeyi sağlar. Konfigürasyon ve yazılım yardımı ile özel ölçüm konfigürasyonları da yapılabilir ve kaydedilen ölçüm verileri hem analiz edilebilir hem de depolanabilir.

testo-175-t1

Taşıma sıcaklığının izlenmesi ve dokümantasyonu

Sıcaklık dalgalanmalarına karşı hassas olan ya da belli şartlarda saklanması gereken tüm ürünlerde ölçüm verilerinin düzgün kaydı ve dokümantasyonu çok önemlidir.

Nakliye sırasındaki uygun olmayan şartlar, kalitede önemli kayıplara neden olabileceği gibi taşınan ürünün tamamen kullanılamaz hale gelmesine de neden olabilir.

Ürünlerin nakliye sırasında, istenilen sıcaklık değerlerinde olup olmadıkları Testo Dataloggerı yardımıyla izlenebilir; bu değerler daha sonra Testo Comsoft yazılımı sayesinde okunabilir, analiz edilebilir ve arşivlenebilir.

testo-175-t1


İndirmeler

Ürün broşürleri

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Testo 175-T1 Sıcaklık Kayıt Cihazı Tek kanallı sıcaklık veri kayıt cihazı testo 175 T1, dahili NTC sensörle, duvar desteği, asma kilit, batarya ve kalibrasyon protokolü ile birlikte 0572 1751
Testo 175-T1 Sıcaklık Kayıt Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.